V pondělí 1.9. začíná nová sezóna - novinky + důležité informace!

28.08.2014 13:08

Rekonstrukce haly se podařila ještě před plánovaným termínem, a proto můžeme zahájit sezónu.

Dospělí mohou provádět rezervace již na pondělí 1.9.

A nyní důležité informace pro rodiče mládeže. Mládež bude mít tréninky v obvyklých časech. První trénink proběhne v úterý od 16.30h.

První soutěžní zápas nás čeká již 20.9. a to kvalifikační Grand Prix C U15 v Plzni. V tuto chvíli jsou již nominováni všichni hráči, kteří by se akcí měli účastnit. Potvrzení nominací proveďte obvyklým způsobem, tedy mailem, telefonicky nebo v oddílové facebookové skupině, kde budou nominace také zveřejněny. Věřím, že rodiče budou stejně skvělí jako v předchozí sezóně a pomohou nám s dopravou dětí na soutěžní akce.

Prohlédněte si Kalendář akcí a zaškrtněte si termíny do kalendáře, neboť mnoho dětí bude moci hrát soutěže dvou věkových kategorií, díky jejich kvalitnímu žebříčkovému postavení. (umístění do 8. místa regionálního žebříčku)

 

A jaké novinky oddíl přináší? Rozhodně toho není málo

1. Během podzimu bude vytvořena střednědobá a dlohodobá koncepce badmintonového oddílu, (zpracovává Ing. Tomáš Plinta s Vítězslavem Kokořem) kterou budeme členům a rodičům prezentovat na Valné hromadě oddílu. 

2. Přísně dbáme na společnou metodiku výchovy mládeže, a proto jsme založili trenérskou radu, jejímiž členy jsou všichni trenéři oddílu a instruktoři. Vedoucím trenérské rady bude jmenován Ing. Tomáš Plinta.

3. Od 1. září otevíráme badmintonovou akademii také pro ZŠ Kamenná. Také proto posilujeme trenérský tým o Zdeňku Rajtmajerovou, která bude dojíždět z Chebu. Těšíme se na nové badmintonové naděje, které v akademii objevíme.

4. Sportovní hala během prázdnin prošla rekonstrukcí a kromě zateplení, které ušetří náklady na energie, nové fasády, je také vybavena stahovacími roletami, jež přinesou komfort při tréninku a turnajích. Hala se dá během okamžiku zatemnit.

5. Součástí tělesné přípravy máme také možnost využívat každé pondělí od 18-19h místní bazén. Zda tuto možnost budou členové využívat, záleží na jejich zájmu. Zatím evidujeme pouze 10 zájemců. Službu aktivujeme při počtu alespoň 20 zájemců.  

6. Největší novinkou je pořízení badmintonového nahrávacího stroje zn. SIBOASI. Tento přístroj umožní komfortní a profesionální přípravu ašských badmintonistů. Využívat jej budou moct všichni členové oddílu. Trenéři ho použijí i pro děti v badmintonové akademii. Věříme, že investice ve výši bezmála 90.000Kč, kterou budeme splácet tři roky, pomůže ašský badmintonový oddíl zařadit mezi nejúspěšnější kluby v České republice. Díky kvalitě hráčů, trenérů, materiálnímu zázemí, tréninkovému vybavení i schopnému týmu vedení klubu. 

Je nunto připomenout, že bez sponzorů a partnerů badmintonového oddílu, bychom jejich členům služby v tomto rozsahu nemohli poskytnout. Proto připomínám ty, kteří nás podporují. 

 

MĚSTO AŠ, AŠSKÉ SLUŽBY, PETAINER, AŠSKÉ LESY, KARLOVARSKÝ KRAJ, HEUNISCH

    

Važme si jejich podpory ! 

 

Věřím, že sezóna 2014/2015 bude pro náš oddíl úspěšná z pohledu výsledků mládeže, aktivity dospělých a spokojenosti všech jeho členů.

Vítězslav Kokoř - předseda oddílu Badminton VK Aš