Rozloučení s badmintonovou sezónou na kole, na milíři, na sportovišti i na bowlingu

29.06.2014 14:01
Bezmála 30 mladých badmintonistů, včetně některých rodičů se v sobotu 28.6. přišlo rozloučit s úspěšnou sezónou. 
Badmintonové rakety jsme nechali doma a usedli na kola. Dopolední cyklovýlet jsme absolvovali po adresách našich sponzorů, kde jsme se vyfotili.
 
Začali jsem ráno v 9h u objektu firmy Heunisch, kde nás vyfotil velmi příjemný pan vrátný. Poté jsme sjeli k radnici, kde jsme pořídili druhé foto.
Badmintonový cyklistický peloton, který se protáhl až na délku 300m způsobil mírnou dopravní zácpu na jednom z ašských kruháčů. V sobotu ráno se ale nikdo z řidičů naštestí nerozčiloval. 
 
První náročnější zkouška fyzické zdatnosti byla ve stoupání Saďákem na Okružní. Všichni to zvládli zdatně a tak jsme se podél železniční trati přesunuli k firmě Petainer. 
 
Pak už z nejnižšího ašského bodu všichni účastníci vystoupali až na Skřivánčí vrch a po mírném sjezdu jsme navštívili ašský miliř. Zde jsme se občerstvili a popřáli tamním protagonistům pěkné počasí na připravovanou odpolední párty. 
 
Zbytek dopoledne jsme strávili ve sportovním areálu u rozhledny. Odpoledne si všichni doma odpočinuli a večer od 18 h se všichni sešli na bowlingu. 
 
Věřím, že se všichni po celý den dobře bavili a závěr badmintonové sezóny si užili. 
Všem členům, rodičům a přátelům badmintonu přejeme příjemné prožití prázdnin i dovolené.
 
 
PS: "kluci instruktorský, ten bowling přes prázdniny ještě trochu potrénujte nebo se raději nevsázejte!"
 
              VÝSLEDEK SÁZKY SI PROHLÉDNĚTE NA YOUTUBE
 

 

               SJEZD ZE SKŘIVÁNČÍHO VRCHU