Pár medailí na domácí půdě v sérii turnajů U13, U15, U17

05.04.2019 12:37

 

Uplynulé 3 víkendy jsme v Aši zorganizovali mistrovské turnaje pro kategorie U13, U15, U17. Získali jsme několik medailí, kromě té nejcenější. Zlaté. 
Získat 1. místo je po změně systému soutěží daleko těžší. Dříve byly některé turnaje uzavřené pouze pro kluby z kraje. Dnes jsou všechny otevřené. To znamená, že se jich mohou zúčastnit všichni hráči (kromě TOP 12) z celé ČR.

Medaile v kategorii U13 a U15 vybojovali: Marek Kašša, Anežka Chládková, David Kundrát, Ladislav Zemanovič, Markéta Flachsová. Více o medailích a foto na našich FB stránkách. 

 

Důkazem je přítomnost hráčů ze 16 klubů z ČR na březnových turnajích v Aši. 
USK Plzeň, TJ Jiskra Nejdek, Badminton VK Aš, TJ Sokol Doubravka, SK Hamr Praha, TJ Slovan Karlovy Vary, TJ Spoje Praha, SK Prosek Praha, TJ Bílá Hora Plzeň, BK Goram Teplice, TJ Sokol České Budějovice, TJ Astra Zahradní Město, Keramika Chlumčany, Sokol Radotín Meteor Praha, SK Badminton Tábor, BK TU v Liberci.

 

Vstupujeme do poslední fáze první poloviny sezóny. Vyvrcholením bude MČR U11 v Dobřanech a domácí organizace celostátního Grand Prix A U15. 

Tím herní část skončí. V červnu se budeme věnovat výhradně kondiční části, s vyvrcholením kondičního kempu v Mariánských Lázních. 

Od září nás čeká odchod některých hráčů na střední školy, což vždy znamená úbytek soutěžních hráčů, ale s tím se v Aši musíme vyrovnat.

Na druhé straně nás čeká pozitivní moment, kdy zahajujeme spolupráci v projektu školní badmintonové akademie s další ašskou základní školou, na což se osobně moc těším.

 

Výsledky GPC U13

Výsledky GPC U15