Oddílová párty se vydařila!

31.12.2014 10:16
Poslední prosincová sobota (27.12.) patřila oddílové párty. Pokračujeme v tradici, kterou jsem zahájili v loňském roce. 
 
V době mezi vánočními svátky si připomínáme úspěchy a události, které se během roku přihodili. Rok 2014 bude bezesporu patřit k těm úspěšným. Otevřeli jsme ašskou badmintonovou akademii společně se ZŠ Okružní a ZŠ Kamenná. Mnoha ašským hráčům se podařilo získat cenné úspěchy v soutěžích Grand Prix. Celkem v roce 2014 naše mládež na turnajích získala 19 zlatých, 20 stříbrných a 31 bronzových medailí. Významně jsme rozšířili členskou základnu.
 
Členové oddílu společně s rodiči mládeže si všechny tyto úspěchy v sobotu znovu připomněli na oddílové párty. Během pohodového dne se do různých soutěží zapojila řada dětí, dospělých i rodičů. Slavnostní atmosféru doprovázela po celý den hudební produkce, kterou připravil Radek Flachs. K dispozici byla spousta dobrého jídla i pití. Badmintonovou akci navštívila také řada osobností veřejného života, včetně starosty města Dalibora Blažka. 
 
Akce splnila svůj účel. Všichni účastníci se při badmintonu především dobře bavili.
Jedním z turnajů byl také souboj rodičů, při kterém všichni zjistili, že badminton není vůbec jednoduchý sport. Všechny soutěže měly své vítěze a poražené, ale to nebyl hlavní smysl svátečního sobotního dne. 
Hlavním smyslem bylo rozloučení se s badmintonovým rokem, upevnění vztahů mezi členy oddílu a rodiči i přátelské klábosení o čemkoliv.
 
Někteří vydrželi s oslavou a posezením až do nedělních ranních hodin, což dokazuje, že se oddílová párty 2014 vydařila. 
Všichni si přejeme, aby rok 2015 byl stejně úspěšný jako ten starý!