Začíná nová sezóna!

03.09.2015 09:06
Oddílovým soustředěním, které tři dny vedl trenér SK Prosek Tomáš Krajča, začala nová sezóna. V samotném průběhu soustředění bylo na některých hráčích znát veliké herní i technické zlepšení. Renomovaný coach Tomáš Krajča potvrdil své lektorské znalosti a dovednosti. Všichni účastníci soustředění měli možnost co nejvíce využít jeho metod i přednášek ke zlepšení badmintonového umění. 
 
Nová sezóna bude poznamenána přechodem k soutěžnímu systému BWF, a proto liché ročníky již v lednu 2016 přejdou do vyšší věkové kategorie. 
Jsme připraveni se rychle adaptovat na nový systém a potvrdit skvělé výsledky z minulé sezóny, i když to nebude vůbec jednoduché.
V uplynulé sezóně jsme získali zlato v oblastní soutěži družstev mladších žáků, stříbro v oblastním přeboru družstev starších žáků, 5.-8. místo jednotlivců na Mistrovství České republiky, několik vítězství na turnajích GPC, několik účastí a skvělých umístění na GPA, zařazení hráčů do RSC a mnoho dalších mládežnických úspěchů.
 
Budeme se snažit vybojované úspěchy obhájit a pokud možno ještě vylepšit. 
Představíme i nové marketingové produkty, kterými chceme zvýšit prestiž badmintonového sportu a získat nové talenty z řad ašské mládeže. Bude pokračovat i spolupráce se ZŠ a MŠ Okružní v projektu badmintonové akademie. 
Věřím, že se nám také postupně podaří přilákat ašské diváky na řadu turnajů do nově rekonstruované sportovní haly. Díky grantovému systému města Aše, Karlovarského kraje i podpory našich sponzorů může badminton hrát v Aši téměř každý zájemce, za což patří všem poděkování. 
 
Všichni členové realizačního týmu se těší na nové sportovní zážitky, hodně legrace i radosti ze skvělých výsledků ašské badmintonové mládeže!