Štěpán Tichý potvrdil skvělou formu na domácím GPC U17

03.04.2017 13:12
 
V neděli 2.4. se v Aši konal otevřený turnaj Grand Prix C U17. Sešla se skvělá konkurence. 
V Aši se představilo celkem 35 hráčů z týmů Sokol Doubravka, Sokol Meteor Praha, Bílá Hora Plzeň, Omega Olomouc, Prosek Praha, Baník Most, Hamr Praha, BKV Plzeň, Jiskra Nejdek, Králův Dvůr, USK Plzeň a domácí Badminton VK Aš.
 
Nejúspěšnějším hráčem turnaje se stal domácí Štěpán Tichý, který potvrdil výtečnou formu. Ve dvouhře zvítězil. Stejně tak si připsal první místo ve čtyřhře s doubravským Mrázem. Třetí medaili, bronzovou, vybojoval v mixu s Evou Horovou. 
Před celostátním GPB U17 v Brně si otestoval výkonnost. Rozhodně má na to, aby rozšířil počet ašský hráčů, kteří na béčkách získali medaili. 
Zatím se to podařilo Pavlovi Kokořovi, který vloni vyhrál béčka patnáctek a Markétě Flachsové, která tento víkend vybojovala bronz mezi třináctkami. 
Budeme držet palce!
 
Ašskou medailovou sbírku v neděli doplnili Lukáš Bado s Adamem Wágnerem. Kluci spolu ve čtyřhře vybojovali bronz. 
Pěkný výsledek si mezi sedmnáctkami připsal také čtrnáctiletý Jan Mátl. Ve dvouhře obsadil 5.-8.místo, když ho vyřadil pozdější vítěz. 
Ostatní hráči - Jitka Suchá, Martina Kejřová i Dominik Kováč, využili domácího turnaje k dobrému tréninku a připsání pár bodů do CZ žebříčku. 
Všem medailistů gratulujeme! 
 
Bezchybnou organizaci turnaje zajistili - Vrchní rozhodčí: Tereza Mátlová, vedení turnaje: Libor Tichý, Hana Tichá, občerstvení: Věra Mátlová, Luboš Suchý. Všem patří velké díky!