Nečekaný medailový zisk "sedmnáctek" v Plzni

31.05.2016 08:50
Na turnaj Grand Prix C U17 do Plzně jsme v sobotu 28.5. neodjížděli s nijak velkým očekáváním. Do Plzně cestovalo sedm ašských hráčů. Štěpán Tichý, Tereza Mátlová, Pavel Kokoř, Dominik Flachs,Jan Mátl, Jitka Suchá a Martina Kejřová. Do "sedmnáctek" regulérně patří pouze dva hráči. Štěpán Tichý a Tereza Mátlová. Ostatní patří věkem ještě do "patnáctek".
 
Po náročné sezóně se kumulují zranění a nemoci, a tak jsme chtěli turnaj odehrát se ctí a hlavně se nijak více nezranit. 
Nakonec jsme nečekaně získali 3 stříbrné a 4 bronzové medaile. 
 
Bronzovou medaili vybojovala Terka Mátlová ve dvouhře. Po vlažnějším úvodu, se postupně dostávala do tempa a začala hrát svoji technickou hru. 
Terka společně s nejdeckou V.Pazderovou přidala další bronz ve čtyřhře. 
Třetí bronz vybojoval Štěpán Tichý ve dvouhře. Štěpán získal ještě stříbro společně s Pavlem Kokořem ve čtyřhře. Nečekaný bronz, čtvrtý, získaly také holky
Jitka Suchá s Martinou Kejřovou ve čtyřhře. 
 
Pavel přidal stříbro z dvouhry a nejpřekvapivější stříbro získal v mixu, kde společně s Barborou Viktorovou z Doubravky, se jako nenasazený pár probojovali až do finále, kde neproměnili 2 mečboly. 
 
Turnaj tedy nakonec skončil nad očekávání dobře. Nyní už všichni aspoň na 2 měsíce odloží rakety a budou se věnovat jiným sportům, aktivitám, koníčkům a zálibám. Neznamená to ale úplně zahálet. Celý červen nás čeká kondiční příprava v písku, na atletické dráze, kterou zakončí soustředění ve skiareálu v Mariánských Lázních.
Medailistů gratulujeme! Všichni zaslouží pochvalu za předvedené výkony v celé sezóně. 
 
Umístění na turnaji
Jméno Dvouhra Čtyřhra Mix
Pavel Kokoř 2. 2. 2.
Štěpán Tichý 3.-4. 2. 5.-8.
Tereza Mátlová 3.-4. 3.-4. 5.-8.
Martina Kejřová 5.-8. 3.-4. nehrála
Dominik Flachs 9-12. 5.-8. 5.-8.
Jitka Suchá 9.-12. 3.-4. 5.-8.
Jan Mátl  13.-16. 5.-8. 5.-8.

Výsledková listina
Fotogalerie