Kondiční soustředění Mariánské Lázně 2016

08.07.2016 11:45
 
Červen patří tradičně získávání fyzické odolnosti. Měsíční kondiční příprava vyvrcholila soustředěním v Mariánských Lázních.
 
Od pátku 24.6. do pondělka 27.6. se dvacet nejstatečnějších mladých nadějí ašského badmintonu, přesunulo do areálu místní ploché dráhy. 
Ubytovali jsme se pod sportovní tribunou, abychom si hned od počátku zvykli na drsné podmínky. :-) Stravování jsme měli zajištěno v areálu. Zdejší restaurace je vyhlášena výtečnou kuchyní. Hlad rozhodně nikdo neměl.  
Program atletické přípravy vedl učitel tělocviku Martin Kejř, který dokázal ze všech dostat maximum. Vedle kondiční přípravy byl čas i na prohlídku města, návštěvu koupaliště, bazénu, prohlídku miniatur, jízdu turistickým vláčkem a lanovkou. Večer se hrál fotbálek nebo jiné hry.
 
Až na poslední noc, kdy si rodiče museli přijet pro Nelu Bejcurovou, která dostala horečku, si soustředění všichni užili. 
Při závěrečném hodnocení trenérů převládala spokojenost. 
Přesto, že se jednalo o neoblíbenou fyzickou přípravu, která mnohdy bolí, všichni se těší na příští, rok, kdy se soustředění na stejném místě bude konat znovu. 
 
Účastníci soustředění: Martina Kejřová, Jitka Suchá, Vanessa Jahnová, Markéta Flachsová, Natálie Raithelová, Alexandra Jahnová, Natálie Jahnová, Anna Pešková, Kateřina Laučíková, Nela Bajcurová, Ladislav Zemanovič, Jakub Kejř, Adam Wágner, Dominik Kováč, Daniel Hilf, Pavel Kokoř, Dominik Flachs, David Kundrát, Lukáš Bado, Jan Kozák. 
Trenéři: Martin Kejř, Radek Flachs, Vítězslav Kokoř
 
 
Akce byla podpořena z rozpočtu Karlovarského kraje