Grand Prix C U15 v Mostu a Kladně patřilo ašským patnáctkám

24.11.2015 07:01
Předposlední listopadový víkend se naše patnáctky zúčastnily hned dvou turnajů Grand Prix C U15. 

V sobotu 22.11. turnaj pořádal Super Stars Most. Ašská výprava ve složení Štěpán Tichý,Pavel Kokoř, Dominik Flachs a Jitka Suchá si před kvalifikací na MČR U15 chtěla prověřit svoji aktuální formu. Dle výsledků to vypadá velmi slušně.
 
Pavel Kokoř získal v Mostu hattrick, když vyhrál všechny disciplíny. Zvítězil ve dvouhře, se Štěpánem Tichým ve čtyřhře a s mosteckou Annou Natálií Kohoutovou i v mixu.
Štěpán Tichý získal již zmiňované zlato ze čtyřhry, stříbro z dvouhry a druhé místo z mixu, který hrál s mosteckou Julií Skuhrovou. 
Dominik Flachs vybojoval ve dvouhře 3.místo a zkompletoval tak všechny medaile pro Badminton VK Aš ve dvouhře. Společně s Jaroslavem Vejsetlem z TJ Slovan Vesec získal 2.místo ve čtyřhře. 
 
Z mosteckého turnaje jsme se ihned přesunuli do Kladna. Nedělní poklidné kladenské ráno nám narušila navigace, která nás odmítala nasměrovat do haly. 
Ke všemu jsme zjistili, že v neděli ráno není v Kladně nikdo místní. Alespoň tak se vyjadřovali všichni, které jsme požádali o radu. Poslední pokus jsme tedy učinili u obsluhy čerpací stanice, která nám "překvapivě" sdělila, že není místní a odkázala nás na benzinku, kde prý místní jsou.
Místní tam byli, ale neslyšeli nikdy nic o kladenské badmintonové hale.Vysvobodil nás Pavel Morávek, který nás po telefonu dovedl až na místo. Díky Pavle!
 
V neděli 22.11. se v Kladně nejvíce dařilo Štěpánovi Tichému. Vyhrál dvouhru, s Pavlem Kokořem obhájil vítězství ve čtyřhře z Mostu a s plzeňskou Evou Horovou vybojoval bronz. 
Jitka Suchá získala v Kladně bronz ze čtyřhry s Evou Horovou.
Pavel Kokoř doplnil mosteckou sbírku medailí o kladenský bronz z dvouhry a zlato ze čtyřhry.
 
Pětinásobné vítězství, tři druhá místa a čtyři bronzové medaile jsou pěkným počinem našich patnáctek. 
 
VÝSLEDKOVÁ LISTINA KLADNO (po zveřejnění pořadatelem)